Healing för hästar

Energimedicin eller Healing fungerar väldigt bra på hästar. Hästar är närmare sitt ursprung än vi och deras medvetenhet om den värld av energi vi lever i har inte trubbats av. De lyssnar, svarar och sänder hela tiden energisignaler och "läser" alla de möter, dig också. Ett gammalt talesätt är att hästar kan lukta sig till rädsla. Visst förnimmer de, inte bara rädsla utan alla 

känslor du har. 
Troligen är det 
inte luktsinnet 
utan din energi 
de reagerar på.

Manne

Hästar svarar oerhört bra på energibehandling. De reagerar positivt under behandlingen, vilar ofta djupt och verkar må gott. De visar tydliga förbättringar av symptom och humör efter behandlingen och det finns många exempel på till och med kroniska tillstånd som lindrats eller förbättrats.

Eftersom hästar, liksom vi, är komplexa varelser där många faktorer påverkar hur de mår, kan många olika saker komma fram som kan förbättras för att hjälpa hästen. Det kan handla om mat, om arbete, om miljö eller om relationer med hästar eller människor.

Healing fungerar bra för smärttillstånd, kroniska tillstånd, för att stödja rehabilitering efter en skada, för humörproblem, muskelproblem och sårskador. Healing är ett bra komplement till klassisk veterinärvård eller alternativa behandlingar och jobbar bra tillsammans med dem. Man behöver inte välja. Det är också ganska lätt att själv börja arbeta med sin häst och ofta lär jag ut tekniker som du själv kan använda.

En behandling kostar 350 kr inklusive moms plus reseersättning och jag kommer oftast ut till din häst i stallet. Behandlingen tar ca 30 minuter, exklusive första intervjun och du får gärna vara med. Du bokar genom att kontakta mig per telefon.

Kajsa Berglind

Lånsta Sörängen 165
733 94 SALA
Sweden

+46705851177

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Sidan gjord av Isak Berglind