Om Kajsa

Jag heter Kajsa Berglind. Född 1963, uppvuxen i Kiruna, numera boende utanför Sala. Jag är gift och har fyra barn. 160 cm lång. Resten ändrar sig med jämna mellanrum.

Jag har gjort en hel del i mitt liv. Vissa saker kan berättas runt lägerelden en mörk natt. Andra kan vila i frid. Allt har tagit mig - just hit!

Huset

Where I lay my hat

Jag bor på landet, på en gammal gård utan synliga grannar med hästar, hundar, katter och hemgjord äppelmust från de 10 träden. Precis så idylliskt som det låter. Utom kanske i november, när det är minus trettio, eller när taket läcker och det är stopp i avloppet! Ändå älskar jag alltid den lilla bit av moder jord som jag fått att förvalta som min egen plats på planeten.

Jag har haft många jobb i mitt liv, de flesta genom mitt företag som jag startade redan 1982. Nu heter det JoyLAB HB och drivs tillsammans med min man Tord. Jag brukar skoja om att jag samlar på föredetta-titlar....

Huvudsakligen är jag projektledare, förändringsagent, skribent, administratör och kreatör. Sen kan det ta olika former, men oftast i form av konsultuppdrag.

Jag läser mycket, älskar hästar och musik och sjunger när jag kan. Gräva i trädgården och odla min mat är underbart och jag älskar yoga och långa, snabba promenader, gärna med sällskap. Jag reser så mycket jag kan och tycker det är underbart med nya platser och människor.

Kajsa Berglind

Lånsta Sörängen 165
733 94 SALA
Sweden

+46705851177

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Sidan gjord av Isak Berglind