Skriveri

Jag älskar att skriva. Det är just det. Jag skriver hela tiden. I alla former, varianter och sammanhang. Mina hyllor och lådor är fulla av allt jag producerar, liksom min dator. Inte mycket kommer ut till publika ögon. Dags att ändra på det nu tror jag.

Så här långt har jag publicerat tre böcker:

Kajsa

Ung Nu -Skaffa Dig Mod och Jävlar Anamma

...kom ut 1987, på Prisma förlag. Det är en bok skriven för unga människor (ja, jag var faktiskt väldigt ung då) om hur man kan börja skapa det liv man önskar och hitta sin egen kraft och kreativitet. Boken har också översatts till japanska och publicerats i Japan!

Det finns ett hål i Ekorrhjulet

...kom ut 1999, fortfarande på Prisma förlag. Den handlar om att komma ur ekorrhjulet och bygger på intervjuer med människor som fortfarande verkar ha stjärnor i ögonen! Min fråga under arbetet med boken var : Vad är det de har förstått som jag missat? En nyfiken utforskning av olika strategier frör att leva ett annat liv än det i ekorrhjulet - eller "the Rat Race" som man säger på engelska.

Att älska en Brunn

...gavs ut av Sätra Brunn 2004. En liten bok om den historiska kurorten Sätra Brunn som grundades år 1700. Jag var involverad i detta fantastiska projekt mellan 2002 och 2008 och har skrivit texterna i boken som kortfattat berättar historien om platsen, de olika husen och en del av människorna som verkat där. Mer information på www.satrabrunn.se

Kajsa Berglind

Lånsta Sörängen 165
733 94 SALA
Sweden

+46705851177

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Sidan gjord av Isak Berglind