Kul-kören

Det här är kören som finns till bara för att det är så underbart att sjunga tillsammans. Man kommer när man vill, går när man tycker, sjunger så mycket man har lust med i den stämma som känns bäst just då. Kören är blandad, väldigt blandad. Här finns män och kvinnor, unga och gamla, vana sångare och nybörjare - enda kravet för att få vara med är att man tycker om att sjunga.

Musik1

Sången är vår födslorätt och gåva. Den är en väg till gemenskap och samhörighet. Att sjunga ger oss direkt tillgång till våra känslor och våra sanna jag. Och så är det ju så roligt!!!!

Så många av oss har blivit sårade runt sång. Det är en väldigt ömtålig sak, hur vi uttrycker oss med vår sjungande röst. En enda nedsättande eller tanklös kommentar från en förälder, lärare, vän eller kollega tystar oss effektivt och får oss att sluta sjunga - mer eller mindre för alltid. Det krävs massor av stöd, uppmuntran och egen vilja för att tillåta sig själv att komma tillbaka till den sköna känslan av sin egen röst. Men glöm inte - du kan alltid välja om! Vill du sjunga så kan du. Du kan välja sammanhang där glädjen av att känna hur din röst blandas med andras blir starkare än alla tankar på att inte vara bra nog.

Jag tror att alla kan sjunga. Om du kan tala och göra ljud - då kan du sjunga. Att sjunga är inte bara att träffa rätt ton eller att sjunga en melodi i rätt tonart. Att sjunga är att sätta alla dina celler i skön vibration. Det är hjärta, glädje och passion.

En stor eloge och all credit i världen till min sång - guru: Ange Turell! 
www.viacreativa.se

Kajsa Berglind

Lånsta Sörängen 165
733 94 SALA
Sweden

+46705851177

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Sidan gjord av Isak Berglind